IMPULSDANS

Yoga i fri flyt

Impulsdans er en forlengelse av yogaens impulsøvelser. Vi danser etter ulike typer musikk og prøver å gi vårt indre et fysisk uttrykk.

Her kaster du deg inn i dansen helt etter egne impulser.
Ingen trinn, ingenting som er riktig eller galt. Men du får noen retningslinjer, så du har noe å gå utifra. Vi danser, danser og danser.

Ledes av yogalærer og danselærer Anne Thomte. Kr. 100 pr gang.

Impulsdans har mange inspirasjonskilder, men har hovedsakelig vokst ut fra erfaringer med yoga. Impulsdans handler om å slippe seg inn i bevegelser uten å tenke, uten bestemte trinn, bare lytte til musikken og egne impulser.
Fra rolige rytmer for å vekke kroppen, til mer heftige rytmer som gjør at Impulsdans også er fin trening. Det er ingen trinn som skal læres, men det blir gitt instruksjoner så du har noe å gå ut ifra.
De fleste som har deltatt på Impulsdans føler at det er frigjørende og rett og slett godt både for kroppen og psyken. Man blir sliten og svett, men også fornyet på en måte.
Du danser mest for deg selv, men likevel danser vi sammen. Felleskapet gjør det mulig å slippe til ulike impulser, eksperimentere og finne måter å bevege kroppen på som du ikke kjente til fra før. Vi bruker hele kroppen og kaster oss inn i ulike rytmene uten å tenke, uten at noe er riktig eller galt. Her er alt lov!

Vi danser en time. Ta med ledige klær. Ønsker du å meditere en halv time før dansen, så er det mulig. Meditasjonen starter presis kl 1700, så kom litt før. Dansen starter kl 1740,men døren åpnes ikke før 1735.

Datoer: 26 august, 9 og 23 september, 14 og 28 oktober, 11 og 25 november, 9 desember.

StedSporveisgaten 37 ved Bogstadveien, Oslo.