Sagt om kurset Yoga og meditasjon

Tilbake til omtale av kurset >>

Jørgen Rafn
Jeg ble mer sensible og vár i forhold til sider ved meg selv og ved andre. Å være tilstede i det man foretar seg oppleves som svært verdifullt – også utenfor yoga- og meditasjonspraksisen.
Det jordnære og nøkterne miljøet som møter en på Halvorsbøle, er en innfallsvinkel til meditativ praksis som virker svært appellerende.
Kristin Waag
Kurset var den ultimale starten på ferien for meg. Jeg har virkelig fått opp øynene for hvilken god kombinasjon yoga og meditasjon er, og er veldig inspirert til å praktisere begge deler i hverdagen.
Thomas Bresges
Det har vært en utrolig flott opplevelse for meg. Jeg lærte Acem-meditasjon noen måneder før sommerkurset, og det ga etterlengtet fordypning og innsikt.
May Sandanger
Dette var mitt første, men sikkert ikke siste, opphold på Halvorsbøle. Kurset ble en aktiv “luksusferie” med dypere mening.Yogaklassende er tilpasset den enkeltes nivå, så både mestringsfølelsen og utfordringene blir ivaretatt. Meditasjon kan vi ta i gruppe eller alene på rommet.Vegetarmaten gir en erfaren gane nye opphevelser daglig. Proft og lekkert tillaget.Det var også rikelig med tur og bademuligheter.Jeg har truffet ungdom i alle aldre. Jeg jobber med eldre mennesker til daglig og er spesielt imponert over de vitale pensjonistene jeg har møtt her. De må være beviset på at det gir gevinst langt opp i moden alder å drive med yoga og meditasjon.
Tor Håkon Kvammen 
Dersom du ønsker å ta livet ditt “på alvor”, er kurset utmerket.
Maria Smeby
Kurset på Halvorsbøle var svært avslappende. Blandingen av yoga og meditasjon hver dag føles godt for kroppen og hodet. Jeg kjenner meg mindre stresset og mer avslappet og rolig.
Nina Reim 
Jeg synes kurset var veldig bra og kommer gjerne tilbake. Det har vært god stemning og veldig hyggelig å være her. God yogainstruksjon og seminarene var både klargjørende og inspirerende.
Grete Lytskjold
Jeg kom for å få påfyll og motivasjon til å integrere yoga og meditasjon bedre inn i hverdagen. Jeg har fått dette – og mye mer!Kurset oppleves som en helhetlig pakke, med god kombinasjon av aktivitet, seminarer og veiledning og hvile. Vi ble svært godt ivaretatt, i en vennlig og imøtekommnende atmosfære.Vi har vært over 90 kursdeltakere denne uken, i alderen 15 til 80 år, og dette har gitt rom for mange spennende samtaler.Prikken over i´en: MATEN!
Arild Næss
Det har vært veldig spennende å jobbe med yoga kombinert med oppmerksomhetsøvelser. Selv om jeg har gjort en del yoga før, har det hatt lett for å bli mest bøy og tøy med litt pust på toppen. Nå føler jeg for første gang at jeg har fått ordentlig grep om den meditative siden av yoga.
Svetlana Budarina
Hyggelig miljø og vakker natur. Jeg har lært mye om yoga og meg selv. Gleder meg til å komme tilbake til Halvorsbøle
Inger- Marie Hølmebakk
Denne uken har gått fort! Yogastundene har vært fantastiske, med kontinuerlig tilstedeværelse og nøyaktig instruksjon har vi på en behagelig måte brukt kroppen. Vi har fått en bevissthet til vår egen pust og vårt eget indre rom.
Irene Gunster
Jeg har et sterkt ønske om å gjøre det beste ut av livet mitt. Kurset ga meg ny inspirasjon og påfyll, og inneholdt akkurat det jeg trengte – her og nå.
Hilde Smith 
Spennende yoga, avslappende meditasjon med lærerike seminarer. Et interessant kurs for alle aldre.