Yoga flow i Oslo
Hva er yoga? Yoga er enkle kroppsøvelser – behagelig bøy og strekk. Bevegelsene utføres rolig, uten anstrengelse i samklang med pusten. De myker opp og gir smidighet. Resultatet er kroppslig velvære, dyp avspenning og ro.
Tilstedeværelse
Tilstedeværelse Yoga legger grunnlag for en bedre helse og en rikere hverdag. Pusteøvelser lærer deg å kjenne kroppens naturlige rytmer. De skaper glede og velvære med tilstedeværelse her og nå.
Meditativ yoga
Meditativ yoga I meditativ klassisk yoga er vi ikke først og fremst opptatt av den enkelte øvelse, men hvordan rekken av øvelser danner et hele og bygger opp til meditativ forsenking på slutten. Her slippes sinnet helt fritt; man får noen minutter spontan meditasjon som forfrisker sinn og kropp.
Klassisk yoga
La tankene flyte fritt og ledig I meditativ yoga er det å ligge ned i likstillingen til slutt i en yogasekvens viktig. Gjennom utførelsen av de ulike øvelsene samler man opp en naturlig impuls til spontan indre fordypelse mot stillhet og nærvær.
Norsk Yoga-skole hat yoga for alle
Yogakurs som passer for deg Norsk Yoga-skole har ulike typer kurs og muligheter til å fordype din erfaring med yoga. Instruktørene har solid erfaring og faglig bakgrunn. Du behøver ikke være myk for å ha utbytte av yoga. Utgangspunktet er din egen kropp slik den er.