Nå virker det som om våren har kommet her til Østlandet. Og med våren kommer tanker som; ut med vinteren og inn med noe nytt og fresht. Hvor riktig kjennes det ikke å fornye seg når solen stråler og varmen rusker oss i håret? Men jeg snakker ikke om å fornye garderoben, stuen eller kjøkkenet, men om kroppen din!
Efter en vinter med sne og is kjennes det ut som om kroppen trenger en real rengjøring. Ut med gammel energi og inn med ny. Men det er lettere sagt enn gjort, så derfor har jeg et forslagtil deg. YOGA er mildt og godt for enhver kropp hvis det utføres riktig, du blir kvitt vinterslagget, og inn siver nye krefter. Du blir ikke ny sånn over natten, men sakte og sikkert vil du kjenne at kroppen blir mykere, sterkere og du får litt mindre stive skuldre og nakke.
Norsk Yoga-skole
Men det er ikke bare kroppen som blir fornyet, det er topplokket ditt også. Tankene som bare svirrer og svirrer rundt i en mental rundkjøring kan endelig gi slipp. For når du legger deg ned i avslapningen efter at du har gjort en del yogaøvelser, så slipper du deg inn i en spontan meditasjon. Tankene får komme og gå som de vil, og det er rengjøring for både hjerte og sinn! Alt “støvet” får luftet seg og det blir plass til ny vekst og nye muligheter.
Så hvis du føler deg litt stiv, trett, uopplagt, tanketom eller til og med helt utkjørt – kom deg på et yogakurs. Det er ihvertfall min anbefaling og oppskrift på vital vårrengjøring for kropp og sjel. Blir det din også?