Impulsdans

Velkommen til en befriende time med dans. Her er det ingen trinn som skal læres, ingenting som er riktig eller galt. Du får noen retningslinjer, men så er det helt opp til deg, din kropp og dine bevegelsesimpulser.

Ledes av yoga og danselærer Anne Thomte. Kr. 100 pr gang. Ta med ledige klær.

Fredag 28. august, 25. september, 30. oktober, 27. november.

Alle dagene starter kl. 1730.

NB: Dørene åpnes ikke før 1735 fordi den som ønsker kan sitte og meditere fra 1700 til 1730 før dansen starter. Meditasjonen starter presis kl 1700, så kom litt før.

Vi danser etter ulike typer musikk og prøver å gi vårt indre et fysisk uttrykk.

Impulsdans har mange inspirasjonskilder, men har hovedsakelig vokst ut fra erfaringer med yogaens impulsøvelser og dans.

Fridans/Impulsdans handler om å slippe seg inn i bevegelser uten å tenke, uten bestemte trinn, bare lytte til musikken og egne impulser.

Fra rolige rytmer for å vekke kroppen, til mer heftige rytmer som gjør at Fridans/Impulsdans også er fin trening.

De fleste som har deltatt på Impulsdans føler at det er frigjørende og rett og slett godt både for kroppen og psyken. Man blir sliten og svett, men også fornyet på en god måte.

Du danser mest for deg selv, men likevel danser vi sammen. Felleskapet gjør det mulig å slippe til ulike impulser, eksperimentere og finne måter å bevege kroppen på som du ikke kjente til fra før. Her er det ingen som vurderer deg og din måte å danse på. Hjertelig velkommen:)

StedSporveisgaten 37 ved Bogstadveien, Oslo.